منتدى بسمة
منتدى بسمة
منتدى بسمة
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتدى بسمة

منتدى شامل يشمل كل ما يخطر ببالك
 
الرئيسيةبسمةأحدث الصورالتسجيلدخول
بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
المواضيع الأخيرة
» بعد صراع مرير مع سرطان الثدي
كشرى بطاطس I_icon_minitimeالجمعة نوفمبر 29, 2013 3:06 am من طرف ساعية لرضى الله

» فرصه الفرص لاستثمار او حتي لاسكان
كشرى بطاطس I_icon_minitimeالخميس أكتوبر 24, 2013 9:49 am من طرف marseille

» ٢ جنيه تراجعاً فى سعر الذهب عيار ١٨.. والركود يسيطر على السوق
كشرى بطاطس I_icon_minitimeالجمعة أبريل 19, 2013 3:41 am من طرف موزموزيل

» الخوارزمــــــــــــي الصغيـــــــــــــــــــــــر
كشرى بطاطس I_icon_minitimeالإثنين مارس 11, 2013 8:57 am من طرف سارة الشريف

» علاج القولون العصبي بالغذاء الطبيعي
كشرى بطاطس I_icon_minitimeالثلاثاء مايو 29, 2012 3:35 am من طرف عياديهناء

» مرض الشك و الوسواس؟
كشرى بطاطس I_icon_minitimeالسبت أبريل 21, 2012 5:25 am من طرف صدقة

» نبتة الغافث؟
كشرى بطاطس I_icon_minitimeالإثنين أبريل 16, 2012 1:01 pm من طرف صدقة

» أسئلة على الباب الثالث فلسفة للمرحلة الثانية
كشرى بطاطس I_icon_minitimeالإثنين مايو 23, 2011 1:52 pm من طرف زائر

» قانون 82 لسنة 2006
كشرى بطاطس I_icon_minitimeالأربعاء سبتمبر 29, 2010 12:55 pm من طرف بسمة فودة

ازرار التصفُّح
 البوابة
 الصفحة الرئيسية
 قائمة الاعضاء
 البيانات الشخصية
 س .و .ج
 ابحـث
منتدى
التبادل الاعلاني
احداث منتدى مجاني

 

 كشرى بطاطس

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
بسمة فودة
Admin
بسمة فودة


عدد المساهمات : 1672
تاريخ التسجيل : 08/03/2010
العمر : 38

كشرى بطاطس Empty
مُساهمةموضوع: كشرى بطاطس   كشرى بطاطس I_icon_minitimeالجمعة يونيو 04, 2010 12:13 am

طريقه عمل كشرى بطاطس:اولا المقادير : 3 كوب ارز مصرى 2حبه بطاطس ربع كيلو لحمه مفرومه وحبه طماطم و بصله شبت وكزبره وزبيب توابل ملح وفلفل وشطه و كمون ثانياطريقه التحضير :تقشر البطاطس وتقطع مربعات صغيره ثم تفرم الكزبره والشبت وتغسل ثم تبشرى الطماطم وتفصلى عنها الجلد بالمبشره ثم تحضرى أناء ومن الاحسن ان يكون تيفال افرمى البصل جيدا وضيعها فى الاناء وضعى عليها كميه زيت قليله ثم حمريه حتى يصير لون البصل احمر غامق ثم اضيفى الزبيب وقلبى وضعى الطماطم المبشوره بسرعه حتى لا تحترق البصل والزبيب ثم ضعى البطاطس 3كوب مياه وضعى التوبل كلها مع الملح ثم ضعى الكزبره والشبت اتركيه يغلى ثم اغسلى الارز وضعيه فوقه وعندما ينشف الماء من على الاكله احفرى حفره داخل الارز وضعى فيها اللحم المفروم بس يكون متعصج جيدا وغطى عليه بالارز واتركيه وبعد ربع ساعه قلبيه جيدا ثم اغلى شويه زيت وضعيه فوق الكشرى واتركيه حتى ينضج وبعدين ارميه فى الزباله لألألألأ بهزر طبعا بجد هتدعولى ويا سلام لو سلقتى بيض جمبه و
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://basmafoda.yoo7.com
 
كشرى بطاطس
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» بطاطس فرن باللحمه
» بطاطس بالكزبرة
» وزارة الزراعة تستورد 85 ألف طن بطاطس فرنسية

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى بسمة :: منتدى المرأة :: المطبخ-
انتقل الى: