عدد المساهمات : 1672 تاريخ التسجيل : 08/03/2010 العمر : 38
موضوع: طريقة عمل الاكلير الخميس أغسطس 12, 2010 7:35 am
# الكمية تكفي: 6 أشخاص # وقت التحضير: 20 دقيقة # وقت الطهي: 25 دقيقة # المقادير: - 1وربع كوب دقيق -تلت كوب زيت -كوب ماء -من 3 ألي 5 بيضات"أنا بستخدم 3 بيضات بلدي أكبر حجم مع أن المقدار علي بيض أحمر بس العدد ده أظبط" -فانيليا -ذره ملح للتغطية : شيكولاته للحشو: كريمة او كاستر # التحضير: 1-علي النار حطي الزيت +الماء+الملح
2- أول ما يغلي أطفي النار وضيفي الدقيق وقلبي كويس وسيبيه يبرد
3-ضيفي بيضه وقلبي لحد ما تختفي فالعجينه وهكذا لحد ما البيض يخلص مع أضافه الفانيليا
4-شكلي العجينه بكيس حلواني وتعالي بقي نتكلم فالخبز..