منتدى بسمة
منتدى بسمة
منتدى بسمة
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتدى بسمة

منتدى شامل يشمل كل ما يخطر ببالك
 
الرئيسيةبسمةأحدث الصورالتسجيلدخول
بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
المواضيع الأخيرة
» بعد صراع مرير مع سرطان الثدي
فراخ مشوية I_icon_minitimeالجمعة نوفمبر 29, 2013 3:06 am من طرف ساعية لرضى الله

» فرصه الفرص لاستثمار او حتي لاسكان
فراخ مشوية I_icon_minitimeالخميس أكتوبر 24, 2013 9:49 am من طرف marseille

» ٢ جنيه تراجعاً فى سعر الذهب عيار ١٨.. والركود يسيطر على السوق
فراخ مشوية I_icon_minitimeالجمعة أبريل 19, 2013 3:41 am من طرف موزموزيل

» الخوارزمــــــــــــي الصغيـــــــــــــــــــــــر
فراخ مشوية I_icon_minitimeالإثنين مارس 11, 2013 8:57 am من طرف سارة الشريف

» علاج القولون العصبي بالغذاء الطبيعي
فراخ مشوية I_icon_minitimeالثلاثاء مايو 29, 2012 3:35 am من طرف عياديهناء

» مرض الشك و الوسواس؟
فراخ مشوية I_icon_minitimeالسبت أبريل 21, 2012 5:25 am من طرف صدقة

» نبتة الغافث؟
فراخ مشوية I_icon_minitimeالإثنين أبريل 16, 2012 1:01 pm من طرف صدقة

» أسئلة على الباب الثالث فلسفة للمرحلة الثانية
فراخ مشوية I_icon_minitimeالإثنين مايو 23, 2011 1:52 pm من طرف زائر

» قانون 82 لسنة 2006
فراخ مشوية I_icon_minitimeالأربعاء سبتمبر 29, 2010 12:55 pm من طرف بسمة فودة

ازرار التصفُّح
 البوابة
 الصفحة الرئيسية
 قائمة الاعضاء
 البيانات الشخصية
 س .و .ج
 ابحـث
منتدى
التبادل الاعلاني
احداث منتدى مجاني

 

 فراخ مشوية

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
بسمة فودة
Admin
بسمة فودة


عدد المساهمات : 1672
تاريخ التسجيل : 08/03/2010
العمر : 38

فراخ مشوية Empty
مُساهمةموضوع: فراخ مشوية   فراخ مشوية I_icon_minitimeالسبت أبريل 10, 2010 7:15 am

المقادير :
- فرخه مقطعه أرباع
- عصير ليمون
- زيت
- ثوم مهروس او مقطع قطع صغيره
- بابريكا ( شطه مش حراقه )
- توابل ( قرفة + جنزبيل + بهارات شوى + حبة البركة + كمون + فلفل أسود ) أو اى حاجه موجودة عندك بس يا ريت حبة البركة والقرفة لأن طعمهم هايل
- خل
- بصله مفرومة
- خضروات مقطعه أرباع ( بطاطس + جزر + كوسة + فلفل ألوان )
- ملح
- ورق الومنيوم أو كيس الفرن

الطريقه :
1- يخلط الزيت والليمون والخل والثوم والبصل و الملح والبهارات والبابريكا خلطاً جيداً
2- تغطى الفراخ والخضروات بالتتبيله جيداً
3- يوضع الجميع في ورق الالومنيوم أو كيس الفرن مع إحكام الغلق جيداً
4- تترك من الليل حتى ميعاد الغذاء تانى يوم
5- توضع فى صينية ثم توضع فى الفرن كما هي ملفوفة على درجه حرارة 180 مدة ساعة تقريباً
6- بعد النضج نلاحظ ان الفرخه قامت بإخراج كل ما بها من دهون في الصينية وبذلك تكون وجبه صحية
7- يتم تصفيه السوائل في الحوض وتترك الفرخه فى الصينيه ونأخذ الخضار في قالب آخر
8- توضع الفرخه تحت الشواية حتى تحمر أما الخضروات فتؤكل كما هى مسلوقة أو يتم تشويحها على النار أو في الفرن
9- بالنسبة لي قمت بتقديم الفراخ والخضروات مع محشى ورق العنب أو مع الأرز بالخلطة وبجد بجد كانت وجبه تجنن
ياريت تجربوها في أقرب وقت و تقولولى رأيكم يا بنات،،
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://basmafoda.yoo7.com
 
فراخ مشوية
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» شوربة فراخ
» كفتة مشوية مع السفن آب

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى بسمة :: منتدى المرأة :: المطبخ-
انتقل الى: