ا فرخه مقطع الى أربع قطع
بصله كبيره
ا حبه فلفل رومى
فصين توم
ملعقه صغيره صلصه
ملعقه كبيره ملح
نعناع- فلفل أسود - زعتر - ريحان - بهارات - كارى - قرفه - شطه حسب الرغبه
طريقه العمل
يتم فرم البصل والتوم والفلفل الرومى فى الكبه ثم بعد ذلك نضيف الى الخليط السابق كل التوابل السابقه بالاضافه الى الصلصه ونقلبهم جيدا ودى هتكون التتبيله اللى هنتبل بيها الفراخ
طريقه التتبيل هتكون باننا هنعمل فتحات بالسكينه فى نسيج الفراخ وثم نضع التتبيله بداخلها وكذلك نضع التتبيله بين جلد الفرخه واللحم وبعد ما نتبلها بشكل جيد نتركها فى الثلاجه لمده 4 ساعات
بعد كده نضعها فى صينيه داخل الفرن ونضيف اليها القليل من الماء كلما احتاجت حتى تمام النضج ثم بعد ذلك نقوم بتحميرها فى شوايه الفرن وبعد تحميرها نقوم بوضع ملعقه سمنه على فحمه مشتعله داخل صينيه الفراخ ثم بعد ذلك نقوم بتغطية الصينيه جيدا وذلك لاعطاء الفراخ نكهه المشوى على الفحم